Vi har de senere år fått et stort sortiment av billig dusjkabinett i alle størrelser med meget god kvalitet og pris. Vi dekker de fleste behov når det gjelder høyder og størrelser på billig dusjkabinett alle kan ha bruk for. Selv om flere av våre dusjkabinetter er billig i pris, er de gode på kvalitet, og du vil helt sikkert ha glede av ditt billige dusjkabinett i mange år fremover, uten noe særlig vedlikehold. 

Det kan være lurt å tenke igjennom hva slags billig dusjkabinett som passer deg. Når du skal velge et billig dusjkabinett bør man finne ut hvilke behov man har, og ikke minst hvilken størrelse og form man ønsker på sitt dusjkabinett. Et dusjkabinett kommer i mange størrelser og varianter, så du kan være sikker på at du finner et billig dusjkabinett hos oss som vil passe helt perfekt til ditt våtrom.

Alle våre billige dusjkabinetter selges med design-termostatbatteri av meget god kvalitet, og dusjgarnityr med slange, stang og dusjhode. Alle modeller lagerføres på vårt lager, og derfor er vi stolte av å ha veldig kort leveringstid på ditt dusjkabinett. Vi leverer selvfølgelig våre billige dusjkabinett over hele Norge, raskt og billig.

Billig dusjkabinettBillig dusjkabinett

Et dusjkabinett med rette hjørner vil ta litt mere plass enn et med buet form, og egner seg best til større bad med litt mer gulvplass. Har man behov for et billig dusjkabinett til andre bad i huset, eller kanskje en hytte, har man kanskje ikke så god plass, og et buet dusjkabinett vil da være å foretrekke. Har du skråtak eller endre former i taket, er det viktig og også ta med dette i betrakting når du skal velge et dusjkabinett.

Se vårt utvalg av billig dusjkabinett her

Badebutikk1 har et variert utvalg av billige dusjkabinetter i mange forskjellige varianter, slik at du kan finne et billig dusjkabinett som passer deg perfekt. Vi har egen import av våre billige dusjkabinett, og er med dette trygge på produktet og kvaliteten vi kan levere. 

Vi leverer billig dusjkabinett over hele Norge

Vårt tette samarbeid med våre distributører gjør at vi kan levere billig dusjkabinett rett hjem til deg! Vi har flere transportører som til sammen dekker opp det meste av Norges langstrakte land. Vi sender alle typer varer – fraktprisene varierer ut i fra postnummer og vekt på det som sendes. Kontakt oss på mail butikk@badebutikk1.no for korrekt fraktpris på akkurat ditt produkt.

Eksempelpriser på sending av billig dusjkabinett

Midt-Norge/Vestlandet:
Trondheim – Bergen – Stavanger – Haugesund – Sandnes – Kroner 1450,- (Eventuelle tillegg dersom varen skal på en øy etc, kontakt oss for eksakt pris)

Sørlandet:
Flekkefjord – Farsund – Lindesnes – Mandal – Kroner 1300,-
Kristiansand – Lillesand – Arendal – Tvedestrand – Risør – Kroner 1200,-

Østlandet:
Vestfold – Østfold – Kroner 950,-
Hedmark – Oppland – Fra kroner 1050,- til 1750,-

Nord-Norge:
Trondheim – Bodø – Tromsø osv. – Fra kroner 1400,- til 2800,-
(avhengig av postnummer og nærmeste terminal)

Kontakt Badebutikk1 i dag for en hyggelig prat om billig dusjkabinett til ditt bad. Vi er her for å hjelpe deg med alt du trenger til ditt bad, for en billig penge og høy kvalitet.