Badebutikk1 A/S ble etablert i 2000, med spesialisering innen dusjer og spa bad. Vi har mange års erfaring med produkter til bad og våtrom og utendørs massasjebad. Alle våre produkter er av ypperste kvalitet. Innen dusjløsninger har vi solgt Bindu, Luyisi, Potter og Golf, og har meget god erfaring med disse produktene.

Våre merker av utendørs massasjebad – Master Spas fra USA ,  Thermals Spas og det største premium spa merke i Sverige, Viskan Spas.

Se vårt utvalg av massasjebad her

Vi har de senere år fått et stort sortiment av massasjebad i alle størrelser med meget god kvalitet og pris. Vi dekker de fleste behov når det gjelder dimensjoner på massasjebad som alle har lyst på. Flere av våre produkter er rimelig i pris og gode på kvalitet, og du vil helt sikkert ha glede av ditt massasjebad i mange år fremover, uten noe særlig vedlikehold.

Vi leverer massasjebad over hele Norge

Vi har et godt og tett samarbeid med våre distributører, og det gjør at vi kan levere massasjebad rett hjem til deg. Vi har flere transportører som til sammen dekker det meste av landet vårt, fra nord til sør. Vi sender alle typer varer – fraktprisene varierer ut i fra postnummer og vekt på varene som sendes. Kontakt oss på mail butikk@badebutikk1.no for korrekt fraktpris på det du har bestilt.

Badebutikk1 anbefaler at alle våre kunder bruker en fagmann ved montering av massasjebad.
Ved bruk av autoriserte fagfolk har du garanti for at ditt massasjebad blir riktig montert og dine rettigheter blir ivaretatt ved eventuelle garantispørsmål. Velger du å bruke oss som din montør, får du hele 5 års garanti på monteringen.

Har du spørsmål om våre produkter, frakt, montering eller lurer på hvilket massasjebad som passer dine behov best? Da er det bare å kontakte oss i Badebutikk1 for en hyggelig prat om ditt fremtidige massasjebad. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte massasjebadet for deg.