Badebutikk1 A/S ble etablert i 2000, med spesialisering innen dusjer, spa bad og hagemøbler i rotting. Vi har mange års erfaring med produkter til bad og våtrom og utendørs bruk. Alle våre produkter er av ypperste kvalitet. Innen dusjløsninger har vi solgt Bindu, Luyisi, Potter og Golf, og har meget god erfaring med disse produktene.

Vi har et godt og tett samarbeid med våre distributører, og det gjør at vi kan levere rotting-møbler rett hjem til deg. Vi har flere transportører som til sammen dekker det meste av landet vårt, fra nord til sør. Vi sender alle typer varer – fraktprisene varierer ut i fra postnummer og vekt på varene som sendes. Kontakt oss på mail butikk@badebutikk1.no for korrekt fraktpris på dine hagemøbler i rotting.

Med våre hagemøbler i rotting kan du nyte sommerens late dager til det maksimale. Hos oss finner du hagemøbler i flere forskjellige størrelser, former og fasonger. Hos badebutikk1 gjør vi alt vi kan for å holde prisene så lave som mulig, slik at du kan skaffe deg fine nye hagemøbler i rotting, uten at du behøver å blakke deg. Våre hagemøbler er ikke bare av høy kvalitet, de er også flotte å se på og finnes i flere ulike løsninger, og framfor alt er de billige.

Se vårt utvalg av hagemøbler i rotting her

Har du spørsmål om rotting, frakt, montering eller lurer på hvilke hagemøbler som passer dine behov best? Da er det bare å kontakte oss i Badebutikk1 for en hyggelig prat. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne rotting til dine behov.