Badebutikk1 A/S er et AS etablert i 2000, med spesialisering innen dusjer og spa bad. Vi har mange års erfaring med produktene våre, og våre spa bad er av ypperste kvalitet. Innen dusjløsninger har vi solgt Bindu, Luyisi, Potter og Golf, og har meget god erfaring med disse produktene.

Vi selger også utendørs spa bad – Master Spas fra USA, Pacifica Spas og det største premium spa merke i Sverige, Viskan Spas.

Se vårt utvalg av spa bad her

Vi har de senere år fått et stort sortiment av spa bad i alle størrelser med meget god kvalitet og pris. Vi dekker de fleste behov når det gjelder dimensjoner på spa bad som alle har lyst på. Flere av våre produkter er rimelig i pris og gode på kvalitet, og du vil helt sikkert ha glede av ditt spa bad i mange år fremover, uten noe særlig vedlikehold.

Vi leverer spa bad til hele Norge

Vårt tette samarbeid med våre distributører gjør at vi kan levere spa bad rett hjem til deg. Vi har flere transportører som til sammen dekker opp det meste av Norges langstrakte land.
Vi sender alle typer varer – fraktprisene varierer utfra postnummer og vekt på det som sendes. Kontakt oss på mail butikk@badebutikk1.no for korrekt fraktpris.

Badebutikk1 anbefaler at alle våre kunder bruker en fagmann ved montering av ditt spa bad.
Ved bruk av autoriserte fagfolk har du garanti for at ditt spa bad blir riktig montert og dine rettigheter blir ivaretatt ved eventuelle garantispørsmål. Vi gir deg hele 5 års garanti når Badebutikk1 A/S monterer for deg.

Har du spørsmål om våre produkter, eller lurer på hvilket spa bad som passer dine behov best? Da er det bare å kontakte oss i Badebutikk1 for en hyggelig samtale om ditt neste spa bad. Vi ser frem til å finne den beste løsningen for deg og din famile.